Sapte persoane ranite in urma unui accident din Buzau

Sfaturi de tinut cont inainte de a pleca intr-o drumetie
20 martie 2015
Ce se intampla daca nu schimbi uleiul la 135.000 km?
23 martie 2015
Show all

Sapte persoane ranite in urma unui accident din Buzau

Sambata dimineata, in judetul Buzau, la Maracineni, 7 persoane au fost ranite in urma unui accident, unde un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism al carui sofer a virat la stanga fara a se asigura.

Potrivit lui Vasile Prahoveanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, accidentul a avut loc pe DN2 (E 85), la Maracineni, fiind implicate un microbuz cu 16 locuri ce facea curse intre Bucuresti-Focsani si care acum circula dinspre Vrancea catre Capitala, si un autoturism ce venea din sens opus.

Din primele informatii rezulta ca soferul autoturismului a incercat sa execute o manevra la stanga, insa fara a se asigura, moment in care a fost izbit de microbuz, al carui sofer nu a putut evita impactul.

Soferul autoturismului a ramas incarcerat, fiind nevoie de interventia echipajului de descarcerare al ISU Buzau pentru a-l ajuta.

Sase persoane din microbuz au fost ranite,toti fiind transportati la Spitalul Judetean Buzau pentru ingrijiri medicale.

Microbuzul a suferit daune majore, astfel ca pasagerii ce au scapat de rani au fost preluati de un alt microbuz al firmei de transport pentru a-si continua drumul spre Capitala.