Accident cu cinci victime la Turnu Magurele

Inmatricularea masinilor cu volan pe dreapta si pericolul acestora
10 martie 2015
Accident la iesirea din Teius spre Blaj
18 martie 2015
Show all

Accident cu cinci victime la Turnu Magurele

In urma unui accident dintre doua masini , cinci persoane au fost ranite in Turnu Magurele. Pentru scoaterea ranitilor dintre resturile masinilor a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare.

Accidentul a avut loc pe Soseaua Alexandriei din Turnu Magurele, cand un sofer de 18 ani care se deplasa in directia bulevardul Independetei-DN 61, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Masina s-a izbit de un autoturism care se afla stationat in afara carosabilului dupa care a ricosat intr-un copac. Masina stationata a fost proiectata intr-un alt autoturism ce era parcat pe partea dreapta.

In urma accidentului soferul si alti patru pasageri au suferit rani usoare. Victimele au fost scoase dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor cu ajutorul echipajului de descarcerare. Doua dintre victime au fost mai apoi preluate de catre paramedicii SMURD si alte trei de Serviciul de Ambulanta Judetean ,urmand sa fie transportate la Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii i-au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea sub influenta alcoolului.

 

Sursa: Adevarul.ro