Un taximetrist a accidentat mortal un pieton

Datul kilometrajului inapoi ar putea fi considerat infractiune
26 februarie 2015
Vremea se mentine mohorata. Prognoza meteo pentru vineri in tara
5 martie 2015
Show all

Un taximetrist a accidentat mortal un pieton

Duminica seara o femeie de aproximativ 40 de ani a fost accidentata mortal de un taximetrist la iesirea din municipiul Vaslui, urmand ca politistii sa intocmeasca o ancheta pentru a stabili identitatea victimei, dar si conditiile in care accidentul s-a produs.

Conform primelor informatii oferite de catre reprezentantii Politiei Judetene Vaslui , accidentul s-a petrecut pe DN 2F, la iesirea din municipiul Vaslui , cand femeia se deplasa pe partea carosabila.

Ca urmare a impactului violent, femeia a fost aruncata la aproximativ 20 de metri, in conditiile in care taximetristul le-a declarat politistilor ca circula cu o viteza de 80 de km/ora.

„Femeia a suferit leziuni grave, incompatibile cu viata, astfel incat echipajul medical deplasat la locul accidentului a constatat decesul acesteia. Politistii fac cercetari pentru stabilirea conditiilor in care a avut loc evenimentul rutier precum si pentru identificarea victimei avand in vedere ca femeia , de aproximativ 40 de ani, nu avea nici un document asupra sa”, coform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Politistii din vaslui au intocmit dosar penal pe numele taximetristului, un sofer de 33 de ani, pentru ucidere din culpa.

Sursa: MEDIAFAX

Echipa Tractari-Olt va sfatuieste sa circulati cu viteza redusa, astfel fiind capabili sa evitati orice incident neplacut. Va uram un inceput de primavara fericit!