Accident grav intre un autobuz si o cisterna. 13 persoane ranite!

Masini mai vechi de 18 de ani interzise in centrul Parisului
23 februarie 2015
Datul kilometrajului inapoi ar putea fi considerat infractiune
26 februarie 2015
Show all

Accident grav intre un autobuz si o cisterna. 13 persoane ranite!

Miercuri dimineata treisprezece persoane au fost ranite in urma unui accident dintre un autobuz in care se aflau 30 de pasageri,muncitori navetisti, si o cisterna cu lapte, pe DN15 (E60), in judetul Mures, potrivit primelor informatii furnizate de ISU.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) MUres, Mihai Gagyi a declarat ca accidentul s-a produs in zona localitatii Cuci, pe DN15, cand un autobuz ce transporta 30 de muncitori a lovit o autocisterna incarcata cu lapte.

Acceasi sursa mai mentioneaza ca in urma accidentului 13 persoane din autobuz au fost ranite, urmand ca 7 persoane sa fie urcate in ambulante pentru a fi transportate la Unitatea de Primire Urgente SMURD din Tg. Mures si la spitalul din Ludus. Restul ranitilor au primit ingrijirile necesare la fata loculului, transportarea lor la spital nefiind necesara.

Andreea Popa,purtatorul de cuvant al Politiei Mures a precizat ca traficul in zona respectiva este blocat in intregime si nu exista rute alternative.

Sursa: MEDIAFAX